Nová fyzioterapie a masáže v Olomouci

Novinka
pondělí 01.07.2024 |Archiv novinek

Nová fyzioterapie a masáže v Olomouci - zvětšit obrázek
Fyzioterapie a masáže v Olomouci doplňují naše již rozsáhlé nabídky služeb

Fyzioterapie a masáže v Olomouci doplňují naše již rozsáhlé nabídky služeb

Naše Klinika sportovní medicíny v Olomouci se neustále snaží posouvat hranice péče o sportovce a osoby aktivně žijící. S velkou radostí oznamujeme otevření nové fyzioterapie a masážního centra, které doplňuje naše již rozsáhlé nabídky služeb. Tento krok je výsledkem našeho závazku neustále zlepšovat a rozšiřovat možnosti, jak vám pomoci dosáhnout vrcholného stavu zdraví a výkonnosti.

Fyzioterapie: Cesta ke zdraví bez bolesti

Fyzioterapie je důležitou součástí prevence a léčby různých zdravotních problémů, zejména těch, které se týkají pohybového aparátu. Naše nové oddělení fyzioterapie se specializuje na několik klíčových oblastí, které pokrývají široké spektrum potřeb našich klientů.

Terapie vertebrogenních onemocnění

Bolesti zad a krční páteře jsou jedním z nejčastějších problémů, se kterými se potýkají jak vrcholoví sportovci, tak běžní lidé. Naše terapie vertebrogenních onemocnění se zaměřuje na komplexní diagnostiku a léčbu těchto potíží. Používáme nejmodernější metody a technologie, abychom vám pomohli se rychle a efektivně zbavit bolesti. Naši fyzioterapeuti jsou odborníci ve svém oboru a pravidelně se účastní odborných školení, aby byli neustále informováni o nejnovějších trendech a postupech.

Prevence bolesti zad

Prevence je klíčem k dlouhodobému zdraví. Proč čekat, až se problémy objeví, když jim můžete předejít? Nabízíme individuální plány prevence bolesti zad, které zahrnují cvičení na posílení a stabilizaci páteře, ergonomické poradenství a techniky správného držení těla. Naším cílem je naučit vás, jak se starat o své tělo, abyste se vyhnuli budoucím problémům.

Pooperační a poúrazové stavy

Rehabilitace po operacích a úrazech je klíčová pro návrat k plné funkci a aktivitě. Naši fyzioterapeuti pracují v úzké spolupráci s ortopedy a dalšími specialisty, aby vám nabídli co nejlepší péči. Klademe důraz na individuální přístup a připravujeme rehabilitační plány šité na míru vašim potřebám a stavu.

Masáže: Umění doteku pro tělo i duši

Masáže jsou nejenom příjemným relaxačním zážitkem, ale také účinným terapeutickým nástrojem. Naše nové masážní centrum nabízí širokou škálu masáží, které nejen že uvolní svalové napětí, ale také podpoří regeneraci a zlepší celkovou pohodu.

Měkké techniky

Měkké techniky jsou skvělým způsobem, jak uvolnit napětí ve svalech a pojivových tkáních. Naši maséři jsou vyškoleni v různých metodách, které vám pomohou dosáhnout maximálního uvolnění a pohodlí. Tento typ masáže je ideální pro ty, kteří hledají jemnou, ale účinnou péči.

Lymfatické masáže

Lymfatické masáže jsou zaměřeny na podporu lymfatického systému, což je klíčový faktor pro detoxikaci těla a zlepšení imunitního systému. Tato technika je zvláště užitečná pro osoby s otoky, po úrazech nebo operacích, ale také pro ty, kteří chtějí zlepšit svou celkovou vitalitu a zdraví.

Sportovní masáže

Pro sportovce nabízíme specializované sportovní masáže, které jsou navrženy tak, aby zlepšily výkon, urychlily regeneraci a snížily riziko zranění. Naši maséři mají bohaté zkušenosti s prací se sportovci různých úrovní a vědí, jaké techniky a postupy jsou pro vás nejvhodnější.

Naše klinika v Olomouci je tu pro vás, aby vám pomohla dosáhnout vašeho plného potenciálu. Bez ohledu na to, zda jste profesionální sportovec, nebo si jen chcete zlepšit své zdraví a pohodu, jsme tu pro vás. Navštivte nás a přesvědčte se sami, jakou změnu mohou naše služby přinést do vašeho života.